Presentació del projecte “Espais de la Batalla de Mallorca”

Per tercer any consecutiu, l’equip de voluntaris de Batalla de Mallorca es desplaçarà fins a Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera per tal de seguir amb el projecte Espais de la batalla de Mallorca 2017-2022.

El projecte, té l’objectiu d’investigar, localitzar, identificar i protegir els espais i restes materials i arqueològiques del Desembarcament de Bayo a Mallorca l’any 1936.

Per això, l’equip transversal –format per deu voluntaris de diferents universitats (Universitat de les Illes Balears, Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez, Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Barcelona) i entre els quals es troben historiadors, arqueòlegs, gestors culturals i periodistes de les Illes Balears i Catalunya– treballaran des del diumenge 28 de juliol fins al divendres 2 d’agost, excavant la zona de Sant Llorenç des Cardassar, concretament al nucli poblacional de Son Carrió.

Els directors, Manuel Aguilera Povedano i Gonzalo Berger Mulattieri, duran a terme la presentació del projecte Espais de la Batalla de Mallorca, el proper dijous, 1 d’agost, a les 20 h a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.