Gran actuació de les alumnes de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo a les Festes de sa Coma 2019

El diumenge dia 21 de juliol, les alumnes de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo actuaren a les Festes de sa Coma 2019 amb l’espectacle 4 Ever «The Music in my Live», on hi participaren unes 150 alumnes, oferint una gran actuació amb diferents coreografies que el públic va agrair des del primer moment.
L’espectacle a més de tancar les Festes de sa Coma va posar el punt i final a una temporada plena d’èxits de l’escola dirigida per Núria Sánchez. El nombrós públic assistent a més de la demostració de tots els alumnes va poder gaudir dels grups de formació començant pels més petits «Bany Inició», a més dels grans «Premium». Tots els grups han treballat amb il·lusió avançant dia a dia durant tot el curs i això va quedar palès damunt l’escenari.
Pel que respecta als grups de competició aquesta temporada han obtingut molts de premis i reconeixements al seu esforç, moltes de les alumnes majors de competició són de sa Coma, i començaren dins el món de la dansa als cinc anys amb Maria Duran.
A l’espectacle del diumenge vam poder veure coreografies i diferents estils amb les que ha treballant de valent na Núria i el seu equip. L’escola imparteix diferents estils de ball i els espectadors varen poder gaudir de diferents coreografies de Hip Hop, Sexy Style, Contemporani, Salsa, Vogue, Waacking, entre altres estils.
La directora de l’escola, Núria és la que porta els equips de competició i les dues monitores de l’escola treballen amb els equips de formació, les quals segons la directora han fet una feina excel·lent durant tot el curs elles són: Miriam Valls i Lucia Peregrina.
L’Espectacle de sa Coma va ser molt emotiu per les alumnes de competició, ja que es varen projectar diferents actuacions de les competicions en les quals han participat aquesta temporada aconseguint entre altres els premis següents: el grup de les més petites Soulkids, 1er premi a la Gala Jove de Mallorca; el grup Urban Rock da House, pas directe Urban Display primers classificats de Rock Da House, i 4a posició al Campionat Autonòmic, 3a posició al MOD, són alumnes de entre 6 i 9 anys actuen amb força i presència damunt l’escenari. El grup infantil (de 10 a 12 anys) d’Osul of D’Eingles han aconseguit 1e premi a la Gala Jove, 4a posició al MOD, i 2a posició al Campionat Europeu de «Vive tu Sueño» celebrat a Roma, on hi participaren finalistes de tota Europa.
El grup Youth Souls, han aconseguit un 2on premi a la Gala Jove de Mallorca, 3er al campionat autonòmic, i un 3er premi al campionat Europeu celebrat a Roma. Són les més grans de l’escola d’entre 12 a 26 anys, i també ballen amb elles les tres monitores de l’escola.
Passam al grup junior Savage Soul, el pas a la final del Rock Da House al Urban Display, que els donà pas a la final Europea de «Vive tu Sueño de Roma», on es proclamaren campiones d’Europa, tenen entre 12 i 14 anys.
Pel que fa a les parelles de competició: Soulsis, Soulmate, i Wacky Souls, han fet una bona temporada aconseguint premis molt importants dels quals destacam: 1er, i 3er, al campionat d’Espanya de «Vive tu Sueño», i segones d’Europa al mateix campionat.
Acabat la demostració de l’espectacle que va durar a prop de dues hores la directora,Núria Sánchez, va donar les gràcies a tots els seus alumnes i pares per la confiança que han donat a l’escola FREE SOUL, agraïment que va fer extensiu al seu equip de professores pel treball fet durant tot el curs. A més, va agrir al nombrós públic la seva assistència i als tècnics el seu suport així com a l’Ajuntament de Sant Llorenç,la convidada a participar de les Festes de sa Coma 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.