Son Servera es compromet una vegada més amb la campanya “No i Punt”

Durant el Torrarock 2019 l’ajuntament va muntar una paradeta informativa i de suport

Des del Departament d’Igualtat i amb la col·laboració dels Serveis Socials, ahir al Torrarock 2019, l’ajuntament de Son Servera va posar a disposició del gran nombre de públic assistent una caseta informativa per tal d’aconseguir unes festes lliures d’assetjaments i comportaments sexistes.

La campanya, impulsada des de la direccióidnsular d’Igualtat del Consell de Mallorca, té com a objectiu aconseguir uns municipis lliures d’agressions sexistes i sexuals conscienciant mitjançant la sensibilització i conscienciació.

La idea d’aquesta paradeta és no només informar, sinó també ser un punt de suport per a totes aquelles persones que puguin ser víctimes d’un comportament sexista.

Durant la revetlla van ser moltes les persones que van passar per la caseta informativa i van involucrar-se en la campanya.

“Volem que tothom pugui gaudir de la festa i de l’espai públic en llibertat i seguretat, alhora que es garanteix una convivència respectuosa i igualitària.”; ha explicat Dori Moreno, regidora d’Igualtat.

“Impulsar aquestes iniciatives en festes com aquestes és una bona idea, ja que aquí ens apropem als joves que són els que més hi participen” ha conclòs Marga Bonet, regidora de Serveis Socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.