Gran concert del duet Voicello a benefici de l’Associació APROP a les coves del Drach

El dissabte 17 d’agost a les 21:00 h. (entrada 20:30 h.) Voicello, el duet format per Gabriel Fiol i Carme Garí, presentaran a les Coves del Drach un concert molt especial a benefici de l’Associació APROP (associació d’ajuda als malalts amb càncer i a les seves famílies a la comarca de Llevant). Serà un concert de Sarsuela i música del repertori líric espanyol, on hi haurà molts elements musicals nous i serà un maridatge entre la música, l’escenografia i el ball, per una causa solidària.
Per aquest concert han preparat una formació molt innovadora: la veu de na Carme i el violoncel d’en Biel, acompanyats per un instrument amb molt d’encant: l’arpa, interpretada per Helena Garreta, amb el ball clàssic i espanyol de la ballarina Stella Garcia. Un concert que tindrà moltes sorpreses, un vestuari molt viu, i on podreu veure a na Carme i en Biel en un registre totalment diferent al Crossover Opera Pop, amb el qual foren premiats al «millor disc Enderrock de música clàssica 2018). L’espectacle comptarà amb la singularitat i la bellesa d’un lloc tan especial com són les Coves del Drach.
Voicello estan triomfant a nivell nacional i internacional, enguany han fet concerts al cor d’Europa i a més, actuaren a Hong Kong. El seu objectiu sa centrat en recuperar el gran gènere líric del nostre país, la sarsuela. En els seus viatges van apreciar que la nostra música és molt valorada a altres països, sobretot ho van viure molt intensament a Hong Kong amb el concert “A Spanish Evening” on varen presentar un repertori molt variat de sarsuela i cançó espanyola tant en català com en castellà amb el baríton Albert Lim i la pianista Lily Yeung.
Actualment un dels seus objectius és tornar a donar vida a aquest gènere musical per tota Mallorca i per això el més important per ells és fer-ho amb molta qualitat musical, i com sempre aportant un punt d’originalitat.
Un concert sens dubte molt especial, el preu de les entrades és de 15€ i està dedicat com hem dit abans a una bona causa, l’Associació APROP, per ajudar als malalts de càncer i les seves famílies.

2 pensaments a “Gran concert del duet Voicello a benefici de l’Associació APROP a les coves del Drach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.