Assegura un funcionament de la TDT sense incidències de forma gratuïta amb el servei Llega800

La plataforma per corregir possibles interferències en la TDT per a les interferències de la tecnologia 4 i 5 G habilitada pel Govern estatal deixarà de corregir possibles interferències el pròxim 31 d’agost

Sant Llorenç compte ja amb els serveis de tecnologia 4G i, en un futur, amb el 5G al municipi. Un servei que millora les comunicacions i que permet més velocitat de navegació, millora la cobertura o arriba a zones rurals entre altres avantatges.

Amb tot però, aquesta nova tecnologia pot provocar també algunes interferències en els televisors. I és que ambdues freqüències es mesclen unes amb les altres i poden fer que els senyals no arribin bé a l’hora de veure la televisió a casa nostra. Bots a la imatge, quadrets o inclús la impossibilitat de veure alguns canals  són alguns exemples d’aquestes interferències.

Per evitar aquestes possibles molèsties s’ha creat l’entitat Llega800. Una plataforma a la qual es pot recórrer de forma totalment gratuïta i que s’encarrega de solucionar els possibles problemes que sorgeixen en els nostres televisors. L’entitat, impulsada des del Govern central, adapta l’antena de la casa o de l’edifici a les noves circumstàncies de forma fàcil, la qual cosa evita les interferències.

Aquest servei té però un termini per ser gratuït que finalitza el pròxim 31 d’agost. Per això, tots aquells que encara no hagin adaptat les antenes i tinguin problemes hauran de contactar amb l’empresa abans d’aquesta data.  Per concertar el servei només és necessari telefonar al telèfon gratuït 900 831 902. Una vegada finalitzat aquest termini, es seguirà oferint el mateix servei però no de manera gratuïta, si no que els costos de la intervenció en cada cas aniran a càrrec de l’interessat.

Implantar la nova xarxa 4G és imprescindible en qualsevol municipi i és bàsic per seguir a l’avantguarda de les tecnologies i comunicacions.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.