4 pensaments a “La predicció del temps, per Mateu Rigo

 1. Pareix mentida que comenci s’epoca de pulja i s’activi avís taronja per pluges i tempestes i tenguem es torrent taponat pq encara no haguin acabat ses obres, com es va denunciar amb una foto fa poc a n’aquesta revista. Crec que es una negligència greu per part dels responsables (que no se si son se s’ajuntament, des consell o des govern) que heurien de vetllar per a que hi hagui el minim risc de torrentades, incendis o desastres. I me pereix de molta falta de respecte cap a nes nostre poble que no hagui passat ni un any de la tragedia per a que tornin a despreocuparse de temes com aquests.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Mateu
  No haurien de passar dels 20 l,que fotra ses figues
  Sense granissades,per favor,que hi ha poc codonys i només faltaria .
  Sense torrentada,que esteim com abans de lànterior,crec

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.