Memorable concert de Voicello, Crossover Opera Pop, a les Festes de s’Illot 2019

El concert del dimecres dia 21 d’agost, de Voicello Crossover Opera Pop sens dubte passarà a l’història dels concerts memorables de les Festes de s’Illot. Eren poc passat les vuit de l’horabaixa i Gabriel Fiol (violoncel·lista) i Miquel Marquès (bateria) començaven les proves de so, ja que la soprano i estrella del grup, Carme Garí, estava de camí, ja que acabava de donar una interessant Masterclass sobre marketing musical a Palma. Va ser començar la prova acústica i la gent comencà a arribar, i agafar lloc, era curiosa la reacció del públic. Passava airet, va ser una vesprada fresca, l’escenari just arran de la mar, -al costat de la platja- era un lloc idílic, romàntic, per una actuació de Voicello. Començà el concert amb la peça del seu conegut videoclip ” Cançào do mar d’arrels”, seguidament no faltaren els temes crossover com “Lascia ch’io pianga”, i temes populars mallorquins com “La dama de Mallorca” que enamoraren al públic amb la veu encisadora i meravellosa de na Carme.
Feren una actuació molt completa, apart de bona música, el nombrós públic assistent hi trobaren una atrevida posada en escena, amb canvis de vestuari de na Carme, i una especial interacció d’aquest romàntic duet que formen na Carme i en Biel, en aquesta actuació acompanyats per la complicitat d’en Miquel Marquès (un percussionista de llegenda). A més, na Carme va començar dedicant una cançó a les dones, per a més tard dedicar-n’he una als homes, i agrair-li personalment que em dediqués “Summertime”, un tema que amb la seva prodigiosa veu canta i interpreta de marevella.
Gran concert de Voicello. Fou una amalgama de lírica, cançó popular, temes propis i òpera, típic del seu espectacle ‘Crossover Opera Pop’. Cal remarcar i valorar l’excel.lent tasca que fa aquest grup: aproximar la música clàssica i popular fent una mescla moderna que (l’han anomenada ‘crossover’) per tal aproximar-la al públic que normalment no assistiria a un concert de clàssica. S’ha de dir que estan aconseguint aquest díficil objectiu.
En definitiva, al concert de s’Illot varen aconseguir connectar amb el públic que respongué demanant un bis i en forts aplaudiments. En acabar el concert molts dels assistents els felicitaren, compraren el seu disc guanyador del premi Enderrock 2018 de música clàssica i es van poder retratar amb ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.