Reunió de l’ajuntament de Manacor amb els accionistes de l’Hipòdrom

El dijous dia 22 d’agost, el batle Miquel Oliver, acompanyat per la primera tinent de balte Núria Hinojosa, van donar la cara i es va reunir amb els accionistes de l’Hipòdrom de Manacor per explicar les dificultats que s’han trobat per a poder signar el conveni amb el Consell Insular de Mallorca. A la reunió assistiren el delegat d’Esports Arthur Aguiló, i altres regidors de la corporació municipal, tècnics municipals i la secretària de l’Ajuntament, a més hi havia el president de la Federació de Trot, i membres de la directiva de la Societat de Trot.

Miquel Oliver i Núria Hinojosa, van explicar que la reunió era per parlar d’un tema puntual ja que l’ajuntament necessita aconseguir «la meitat més una» de les accions de la societat perquè entri en vigor el conveni signat amb el Consell Insular de Mallorca, per l’anterior govern municipal, de les 600 accions que componen la totalitat de l’accionariat de l’Hipodrom de Manacor. L’Ajuntament té 224 accions, i de moment tenen l’aval de 274 i segons informà el batle, l’ajuntament necessita tenir un mínim de 301 de l’usdefruit perquè el conveni sigui validat pel Consell, per tant, els falten 27 autoritzacions, per a poder tenir els doblers necessaris per posar en marxa les instal·lacions, i que no continuïn degradant-se.
La reunió va ser molt tensa, ja que dos o tres dels nombrossos accionistes presents van monopolitzar el torn de la paraula, interrompent continuament les explicacions i el motiu de la reunió. El batle va dir que agafava bona nota dels problemes de l’hipòdrom i que espera parlar seriosament dels problemes que afecten a les instal·lacions, i va dir que espera en les pròximes setmanes aconseguir l’usdefruit (la propietat queda intacta) i que es puguin arreglar la climatització de l’edifici bar restaurant, i treure a concurs la seva gestió, inversions per a equipament i infraestructures, manteniment, sous del personal, i de manera especial garantir la continuitat de les carreres a l’Hipodrom de Manacor.
Després de les paraules del batle, agafaren la paraula altres accionistes que estaven a favor de trobar una sol·lució de futur, ja que les accions seguien estant en les seves mans.
Acabada la reunió, hi va haver una taula habilitada per a tots els que volien signar, i ho feren el mateix vespre 20 accionistes, altres no pogueren perquè havien heredat les accions i encara no tenien la titularitat en regla i no estaven a nom seu, es comprometren a realitzar els tramits pertinents. Els representants de la Federació del Trot, es van oferir per ajudar als co-propietaris amb la tramitació de les escriptures heretades.
Finalment el batle Miquel Oliver, va lamentar que mai abans un equip de govern s’hagués desplaçat a una reunió amb els accionistes de l’Hipòdrom per donar la cara, va dir que agafava bona nota del problemes que havien presentat els accionistes i que en un futur la seva intenció és parlar seriosament del problemes per trobar-n’he una sol·lució.
Els propietaris que tenguin dubtes, o vulguin col·laborar es poden informar a l’ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.