Formació de Professorat amb Claudio Forcada a l’EMM de Capdepera

El proper dia 15 de setembre tindrà lloc a l’Escola Municipal de Música de Capdepera una formació amb el reconegut pedagog Claudio Forcada. La formació inicialment pensada per a professors d’Escola de Música està oberta a professors de primària, secundària i Conservatori.
Aquesta formació té com a principals objectius introduir i dotar al professorat d’eines per a organitzar l’ensenyament a través de l’aprenentatge motor, presentant estratègies per transmetre instruccions a l’alumnat amb efectivitat.
Claudio Forcada està especialitzat en els treballs de Rolland, Suzuki i Kato Havas i és autor d’una tesis doctoral sobre la pedagogia dels instruments de corda per la Birminghan City University. A més és el director del Studio Forcada a Londres.
INSCRIPCIONS ON-LINE: https://forms.gle/bZcr5U9SQZDsnhxQ6
+ INFORMACIÓ: info.emmcapdepera@gmail.com o bé al 971563710 de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 18h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.