Aprovat el protocol d’actuació en cas de pluges fortes

L’Ajuntament de Sant Llorenç, juntament amb els tècnics responsables municipals i sota la coordinació dels directors d’emergencies del govern han definit el protocol d’actuacions en cas de fortes pluges al municipi.

En aquest, acordat en una reunió entre totes les administracions avui dematí, s’ha obtat per reactivar el pla especial de contingències que prohibeix aparcar en els carrers inundables, en aquesta línea es recomana estacionar els vehicles en les zones més altres del municipi.

A més, degut a les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia per als pròxims dies es reforcen puntalment les plantilles de Policia Local i de la brigada i s’ha fet una revisió de les bateries dels repetidors de la Policia.

En aquest sentit, els vehicles d’emergències han quedat a punt per sortir en cas d’urgència i es repartiran barreres als punts delicats per tancar si fos necessari.

Finalment, s’ha obert la possibilitat d’aplaçar l’inicia escolar al dijous si la situació fos perillosa. En tot cas, s’informarà als veïns i veïne si aquesta actuació s’ha de dur finalment a terme.

A mode de consell, l’Ajuntament recomana a aquelles persones, especialment majors o amb mobilitat reduïda, que tinguin la vivenda en plates baixes sense accès a pisos superiors es plantegin la possibilitat de no pernoctar a la vivienda.

Així mateix, seguim demanant precaució, seny i serenitat.

2 pensaments a “Aprovat el protocol d’actuació en cas de pluges fortes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.