Concert pedagògic de la Banda de Música de Manacor

El dissabte dia 14 de setembre, la Banda de Música de Manacor amb el seu director Edu Bernabeu, animaren els carrers del centre de Manacor amb un cercaviles al ritme del pasdoble “Pérez Barceló” dirigint-se cap a la plaça Rector Rubí, on enguany feren el concert pedagògic per engrescar a nous nins i nines a començar els seus estudis musicals i poder assegurar el futur de la banda de música manacorina.
Els pallassos de “Sonrisa Mèdica” presentaren el concert i participaren, un any més, animat als petits espectadors a participar-hi dirigint la banda.
La banda encetà el concert amb el pasdoble “Juanvi”, per continuar amb la selecció de “Indiana Jones”, on presentaren de manera didàctica els intrumentes de: flauta, clarinet, saxòfon, trompeta, trombó, bombardí, trompa, tuba, bombo, caixa, plats, lira, timbals, triangle i instruments, baix la batuta del director Edu Bernabeu.
Un grup de cinc nins que fa poc han començat a l’Escola de Música varen fer una petita cançoneta amb els intruments de clarinet, trompeta, trompa, saxo i trombó.
El director va cedir la batuta als nins i nines del públic per dirigir a la banda que va tocar “El auto de papá” dels Payasos de la Tele, i va finalitzar el concert amb la selecció de “Piratas del Caribe”.
Al concert hi va assistir el president de la Federació de Bandes de Música, Joan Carles Julià, que va felicitar a la banda per la seva feina al llarg de l’any, i per l’especial concert didàctic que sens dubte crea afició, i a més, va agraïr al públic el recolçament que fan a la Banda de Música de Manacor al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.