Animades Festes de Sant Miquel a Son Carrió

Del divendes 20 de setembre al diumenge 29, Son Carrió ha celebrat un any més, les Festes de Sant Miquel. Començaren amb el Setember Fest, organitzat pel Club Esportiu Ses Paparres.
El dissabte la X edició del Sopar a la Fresca reuní a nombrosos carrioners, la 3a edat va gaudir del sopar preparat per n’Esteve de La Salle, i després del sopar l’Associació de Veïnats va fer una rifa per ajudar a sufragar les obres de Retaule de l’església.
El diumenge 22, una cinquantena de persones participaren a la XXXIII edició de la caminada de Son Carrió al Castell de sa Punta de n’Amer, que un any més, va contar amb el suport de la Polícia Local que va vigilar per la seguretat dels marxaires.
El dijous 26, la Nit de tapes, ball en línea, música amb el grup “Ke Movida” i la projecció del vídeo del Rei Herodes, feren sortir al carrer als carriones i carrioneres, també per als més petits hi va haver contecontes
La nit del dissabte la XI Baixada de Lluc a Son Carrió a peu per a majors de 18 anys, reuní a unes 60 persones, un any més soparen a Lluc i baixaren fins a Inca o Sineu, i 9 dels marxaires més atrevits tornaren a peu a Son Carrió.
El diumenge més de 300 persones gaudiren d’una bona paella al poliesportiu on hi va haver un molt bon ambient. A les 18´30 h passacarrers dels Caparrots de Son Carrió, els Caparrots d’Artà, i els gegants de Sant Llorenç. A les 19’00h Missa Solemne concelebrada pel Bisbe de Mallorca Monsenyor Sebastià Taltavull, i a la sortida de missa el ball dels Caparrots de Son Carrió tancaren les animades Festes de Sant Miquel 2019.
Enhorabona a totes les associacions que participaren en l’organització de les festes i al nou Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, així com al regidor Nofre Garcia que va estar al seu costat ajudant amb l’organtizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.