Dissabte 12 d’octubre gran “Concert homenatge a Sant Llorenç des Cardassar”

El dissabte dia 12 d’octubre a les 19:45 hores, a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, les bandes de música de la Unitat de Música de la Comandància General de Balears i la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, oferiran conjuntament un concert molt especial. El concert començarà recordant a aquelles persones que, malauradament, van perdre la vida. És la manera de les bandes de donar el seu suport a tot el poble, i especialment a aquelles famílies que van perdre a éssers estimats.La primera part la dirigirà el director Pere Siquier, les bandes interpretaran el Requiem de Malanka, en record a tots ells.
Respecte a la segona part del concert, serà dirigida pel tinent Raúl Martínez, té una temàtica, musicals. Totes les peces que han seleccionat tenen diversos punts de trobada: superació, amor, esperit de sacrifici, noblesa, honestedat, voluntat de créixer, perseguir els seus somnis, companyonia, humanitat, clamar contra la injustícia, i un llarg etc. de qualitats que vam veure l’any passat a la zona del llevant mallorquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.