Projecció de la pel·lícula Lokus a s’Agrícola de Manacor

Demà divendres dia 18 d’octubre a les 20 hores, a l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor es projectarà la pel·lícula Lokus.
FITXA TÈCNICA:
Obra: Lokus de Ponç Pons.
Títol original: Lokus
Any: 2019
Duració: 1h 20 min
Producció: Gabriel Barceló Rigo i Cia Le Sel
Direcció, edició i realització: Joan Barceló Rigo
Adaptació cinematogràfica i direcció artística: Antoni Truyols
Tècnic: Antonio Reyes
Música: Jaques Brel
Gènere: Tragicomèdia
Localitzacions: Manacor i comarca. Qualque curta escena a Meteora (Grècia), Orcades (Escòcia) i Lofoten (Noruega).
Cartell: Maria del Mar Vanrell
Intèrprets: Antoni Truyols, Lluc Rosselló, Margalida Amengual, Xisca Rotger, Luis Arboledas, Marga Alajarín, Cecília Genovart, Toni Gelabert, Margalida Galmés, Jonathan Mc Farland, Xesca Forteza, Toni Lleó, Neus Martorell, Joana Maria Pascual, Pere Orpí, Aina Genovart, Maria del Mar Vanrell, Aina Maria Perelló, Bianca Mc Farland, Amanda Martos, Rossemberg Arias, Gabriel Jaume Barceló, Antònia Galmés, Maria Perelló, Sally llana, Gabriel Barceló, José J. Trenado, Jaume Mascaró, Jaume Barceló, Maria Grimalt,
Sinopsi: L ‘obra Lokus és una tragicomèdia contemporània escrita per Ponç Pons que comprèn uns mesos de la vida dos interns en un hospital Psiquiàtric. Un d ‘ells és en Miquel, un pintor que a causa d’una crisi personal marcada per la incapacitat per assumir com va envellint es deixa endur per la beguda i una vida dissoluta que destrossa el seu matrimoni i la seva vida. L’altre personatge principal és en Blai, un boig capaç d’expressar realitats profundes i viure somnis despert. Tots dos mantenen intensos diàlegs on s’hi barreja l’humor, el drama i la tendresa. Un obra que explora els sentiments de la soledat, l’amor, la depressió, l’amistat, el sexe.
Va esser estrenada pel maig a Multicines Manacor i després projectada a distints indrets de Mallorca i Menorca. El nostre interès és aprofundir i difondre obres de autors tant encertats i competents de la nostra literatura actual per al coneixement més extens del públic en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.