Gabriel Fiol presenta al Teatre Principal de Palma el seu segon disc en solitari Cello Works 2

Teatre Principal Dimarts 5 de novembre a les 20,00, Gabriel Fiol presenta cello works 2 Cello. Works 2 és el segon disc en solitari del violoncel·lista i compositor Gabriel Fiol. És la continuació del seu primer treball discogràfic editat l’any 2014 Cello Works.
El violoncel en estat Mediterrani. Aquest nou treball presenta dotze temes propis que descriuen diferents païsatges de les nostres Illes i transiten entre les músiques de bandes sonores i músiques del món. Amb una instrumentació atípica on el mateix Gabriel Fiol crea una orquestra de violoncels, i en directe ho presenta acompanyat per la pedaleraRC-300 Loop Station, que li permet crear en directe diverses capes de música.
L’objectiu d’aquests treballs discogràfics és demostrar la gran varietat tímbrica i sonora del violoncel. Per aquest nou treball s’ha comptat també amb la sonoritat de la batería a cinc de les obres, interpretada pel baterista mallorquí Miquel Marquès. Repertori
FORMENTERA 1) De Terra a Mar Obra inspirada en el far de Barbaria 2) Transparent Turquesa 3) Dues Mars
EIVISSA 4) Dolça sensació Un passeig per Dalt Vila 5) Folk Inspirada en els instruments folklòrics d’Eivissa 6) L’altra cara Descriu les nits de festes desenfadades de l’Illa
MENORCA 7) Rosa dels vents Vents pausats i constants, vents moguts menorquins 8) Bivaldi Música inspirada en Vivaldi, dedicada als bons músics Menorquins i en Menorca com a punt clau de referència de la música clàssica de la història. 9) Entre la vida i la mort Els monuments prehistòrics de Menorca, veuen passar la vida, la mort, la continuació, el que vindrà …
MALLORCA 10) Aina 11) Obscura nit Descripció de les escenes del centre gòtic de Palma a una nit d’estiu 12) Gran obertura Per Mallorca ha estat una gran obertura la visita de grans compositors de tot el món, que han vingut atrets pels paisatges de les nostres illes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.