Concert de la Banda de Música de Manacor dirigida per Ferrer Ferran

Després de l’experiència viscuda l’any passat amb el compositor Óscar Navarro, aquest any els manacorins podran gaudir de la música de qui va ser el seu mestre, Ferrer Ferran, compositor i director, que agafarà la batuta per dirigir les seves obres. Estrenaran l’obra “Manacor Sax”, i comptaran amb la col·laboració de la coral infantil del Conservatori de Manacor, la coral infantil de l’Escola de Música de Porto Cristo, la coral infantil de Sant Vicenç de Paül, alumnes del CEIP Es Canyar i alumnes del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.
Varem parlar amb el director Eduardo Bernabéu, sobre el concert i recabaren la seva opinó sobre el compositor Ferrer Ferran, de qui ens va dir: Ferrer Ferran és el mestre de mestres, es a dir, avui en dia esta considerat el millor compositor per a música de banda que hi ha a Espanya. De fet, la seva música sona pels cinc continents , el programa que hem triat entre Ferrer Ferran i jo, és un programa que s’adecua bé a la banda, i també perque es lluesquin els solistes de la banda, com en Joan Carles trompeta, que farà un bolero que està dedicat al padrí del compositor i que és molt bonic, i estic segur que Joan Carles ho farà súper bé. Després hi ha un encàrrec que vam fer per a saxo, que es titula Manacor Sax, i ho farà na Maria Bel, una jove de la banda que actualment està estudiant el superior a Saragossa; és espectacular, una passada. En fi, la banda ha tingut dos mesos per preparar aquest concert, i ara les dues últimes setmanes hem fet assajos intensius, de fet les obres que farem n’hi ha dues que són per dur a certàmens, per això hem triat a Ferrer Ferran, perquè vingui i farem obres seves, i les treballerem amb ell, així de cara al proper Certamen ja tenim l’obra lliure preparada. És un honor que un director d’aquesta categoria vengui a dirigir la Banda. Els músics aprendan molt de l’experiència i segur que ho transmetran al públic el dia del concert.
Ferrer Ferran ha rebut molts de premis i reconeixements en tot el món, en el camp de la composició i de la direcció.
El primer concert de la temporada de la Banda de Música de Manacor 2019/20. Serà dia 17 de novembre a l’Auditori de Manacor. Hora: 18:30h. Preu: 6€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.