38 alumnes d’Erasmus Envising de l’IES Puig de sa Font visiten l’Ajuntament de Son Servera

Aquesta ha estat la primera trobada de les que es faran en el sis països que hi participen durant els dos anys que durarà el projecte.
Alumnes i professors dels sis països que participen del programa Erasmus Envising han visitat el dimarts 19 de novembre l’Ajuntament de Son Servera. Un total de 58 persones, entre professors i alumnes, han estat rebuts per la batlessa, Natalia Troya, i pel regidor de Medi Ambient, Miquel Espases.
En aquesta visita, professors i alumnes han explicat en primera persona el funcionament d’aquest innovador programa en què destaca la creació d’una app mòbil per ajudar a reciclar, per saber com separar els residus correctament i on s’han de llençar cadascun.
L’IES serverí és el centre coordinador d’aquest programa en el qual participen estudiants de Turquia, Suècia, Romania, França i Italià, a més dels locals, i pretén l’intercanvi de cultura i coneixements entre països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.