Concert Banda de Música de Sant Llorenç “Charles Chaplin…un Somriure

El passat diumenge dia 24 de novembre, la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar que dirigeix Pere Siquier, va fer enguany un concert de Santa Cecília molt original titulat: “Charles Chaplin…un Somriure”. El concert va comptar amb la col·laboració de l’Associació Balear Amics de les Bandes Sonores, que el dijous previ al concert feren una conferència a l’Espai 36, dedicada a la figura del gran actor Charles Chaplin, nascut a Londres, i una de les figures cabdals de la història del cinema (primer mut i després sonor).
El fil conductor del concert va ser “Charles Chaplin”, encarnat en l’actor binissalemer, Joan Maria Pascual, que va fer una gran actuació. L’actor és Graduat Superior en Art Dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dràmatic de les Illes Balears, i format, a més, en tècniques de clown i teatre de gest.
Presentà el concert el president de la Junta Directiva de la Banda de Música de Sant Llorenç, Tolo Mestre, que va fer un repàs de les actuacions més importants i destacades de la banda al llarg d’aquest any.
El director Pere Siquier, va agrair la dedicació dels músics amb un any molt intens amb concerts molt especials (va dir), a més va presentar a les noves incorporacions d’aquest any a la banda que són: Cristina Gelabert Femenies (clarinet); Marta Galmés Perelló (saxo alt); A més va agrair a Marina Velasco, el muntatge del vídeo promocional del concert i la seva reincorporació a la banda.
El repertori va ser el següent: Candilejas de Charles Chaplin; A Tribute To Charles Chaplin, també de Charles Chaplin, arr. Naohiro Iwai; Charlot a la una de la matinada, de Cark Davis; i Charles Chaplin de Chaplin, Delange, Willson, arr. Marcel Peeters”.
Segons el director Pere Siquier, “l’obra de major dificultat, (i no era per lo difícil de la música), era per la música en directe de la pel·lícula, que era molt complicat quadrar-ho tot amb la imatge, estic molt satisfet del gran esforç, implicació i treball dels músics, i l’actor Joan Maria Pascual, ha brodat el paper”.
El president de l’Associació Balear Amics de les Bandes Sonores, Joan Carles Palos va agraïr al director Pere Siquier la divulgació de la música de cinema, i va fer entrega d’un obsequi al director.
La regidora de Cultura, Dolors Sánchez, va felicitar als músics i va agrair la tasca musical que fan tots els components de la banda al llarg de l’any.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.