Concert de Santa Cecília de la Banda Municipal, Banda Jove, i Banda Infantil de Manacor

El diumenge dia 24 de novembre, es va celebrar a l’església de Crist Rei de Manacor el tradicional concert de Santa Cecília de les bandes Infantil, Juvenil, i Gran de Manacor.
El concert enmarcat dins les festes de la barriada de Crist Rei de Manacor, tancà les festes de la barriada i va estar precidit pel darrer Ball dels Indis.
Presentà el concert Antònia Bassa, agraint l’acollida de la barriada on, va dir, sempre s’han sentit molt bé, i a més celebrant la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.
La primera part del concert va anar a càrrec de la Banda Infantil, que estrenava director, Miquel Santandreu, músic de la banda i gran fagotista, que actualent s’encuida de començar la formació dels futus músics, però no va poder estar present per motius professionals, i va ser substituït per Margalida Calafell. Interpretaren Tango de Bellwood, i Tic, Tack, Clock (anònim), el nombrós públic assistent els va dedicar una llarga ovació.
Seguidament, la Banda Jove dirigida per Antònia Bassa, varen tocar “One moment in time”, “Concert per triangle i banda” (el “solista” del triangle va ser en Marc Machado) que va fer riure al públic de valent amb les seves bromes, i “Film festival”.
Abans de començar la segona part del concert varen presentar als nous músics que s’han incorporat a la Banda de Música: Laia Masana (clarinet); Mercè Roig, Tonina Bassa, i Alejandro Aristondo ( saxo); Guillem Riera ( bombardí); i Asier Sánchez (percussió).
Pel concert de Santa Cecília el director Eduardo Bernabéu es va decantar per un format diferent, donat el poc temps que tenia la banda per preparar aquest concert, i va donar l’oportunitat a les dones de la banda que es varen lluir de valent fent una magnífica actuació, amb les obres següents: Andante per flauta i banda de Macrant; Raphsodia Clarinet de Gershwin; Balada de Mou de Jonh Iverson; i Concert per a trompa.
Acabat el concert parlarem amb el director i ens va comentar: Referent al concert de Santa Cecília, vàren tenir poc temps (una setmana) per preparar el concert, per això vam fer el format solistes, elles ja duien temps estudiant-se el concert i només vàrem acoblar la banda. De les solistes que vàren tocar, Joana Maria Albons (clarinet),i Marina Andreu (trombó) ja havien tocat un altre vegada, però Loli Botella (trompa), i na Francesca Sureda a la flauta, va ser el seu primer concert de solistes, totes heu varen fer molt bé. La gent que hi havia el concert s’ho varem passar molt bé, varen disfrutar, l’església estava a plena, i és el que voliem. Ara, a preparar el concert de Nadal, que en voler ja el tenim.
Quant a la banda Infantil, dir que són nins que ara fa poc han començat el instrument, i que el seu director Miquel Santandreu, ha fet una bona llavor.
La Banda Jove ja comença a ser gran, és el futur de la banda i esta sonant molt bé. Ara han de preparar el Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort” de Moncada (València), l’any passat participaren on line, i quedaren en segon lloc, enguany hi han d’anar, es farà el 29 de febrer del 2020.
Pel que fa a la Banda de Música Municipal, el 5 de desembre tenin encesa de llums, i el 15, 2n concert de la temporada 2019-20 a l’Auditori amb Cap-Pela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.