Son Servera acollirà l’única carrera d’obstacles popular de l’illa la Infernal Running

La Infernal Running és disputarà aquest diumenge al municipi amb més de 500 participants

Aquest diumenge Son Servera es convertirà en seu de l’única carrera d’obstacles popular de l’illa. La Infernal Running arriba per tercer any consecutiu al poble amb l’objectiu d’entretenir i d’aconseguir la superació personal dels participants.

Tot i que encara hi ha inscripcions obertes, ja hi ha més de 500 inscrits. Una carrera de prop de 6 km entre els quals es troben els 12 obstacles que la formen i que posaran a prova esportistes experts en la vessant de competició i aficionats en la vessant popular de prova.

El principal objectiu d’aquesta prova es transmetre valors com ara la superació personal, feina en equip i la cultura de l’esforç. Els participants podran escollir categoria i si volen participar en la tanda competitiva o l’amateur. A més, també hi haurà una categoria per a nins i nines menors de 14 anys, la Infernal Kids.

«La singularitat d’aquesta carrera la converteix en un atractiu més per al nostre municipi en temporada baixa; això i els valors que la caracteritzen és el que més ens agrada de tenir aquesta prova a ca nostra», ha explicat Ramon Reus, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Son Servera.

Així doncs, aquest diumenge, a partir de les 10.30h i amb el finançament de l’Ajuntament, la Infernal Running omplirà Son Servera d’obstacles, de fang i d’un ambient de superació inigualable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.