Els alumnes del Conservatori de Felanitx celebraren les audicions de Nadal


Informació i fotos: Conservatori Professional de Música de Felanitx

Els dies 13 i 14 de desembre varen tenir lloc les audicions dels alumnes que cursen ensenyaments professionals al Conservatori de Felanitx, els concert es van fer a la Sala d’Actes del mateix conservatori i varen comptar amb l’assistència d’un nombrós públic que pogué gaudir de les interpretacions que els alumnes més avantatjats havien preparat al llarg d’aquest primer trimestre del curs.
El dia 14 de desembre a la plaça de Sa Font de Santa Margalida de Felanitx, va tenir lloc el Festival de Nadal, amb la participació de la Bandeta Jove que dirigeix el professor Manel Barceló, l’Orquestra Pizzicatos, dirigida pel professor Vicente Bausà, el cors de llenguatge musical (elemental) dels que te cura la professora Agustina Miquel, així com els alumnes més petitons que cursen sensibilització i iniciació musical amb la professora Júlia Obrador.
També i participaren alumnes de l’Espai de Música de Portocolom (extensió del Conservatori de Felanitx) dirigits per la professora Margalida Massutí. Comptarem també amb la col·laboració especial del cor infantil del CEIP Joan Capó que també dirigeix la professora. L’acte acabà amb la intervenció dels diversos grups de Dansa de la professora Ada Obrador.
El diumenge dia 15 a la Sala d’Actes del Conservatori de Felanitx, fou el torn del Cor de Cambra del Conservatori de Felanitx dirigit per Joan Laínez i acompanyats al piano per Llorenç Prats. En Joan Laínez tingué unes emocionades paraules en recordança a na Cati Garí, anterior directora del cor i que malauradament ens va deixar l’any passat.
El dilluns dia 16, l’Orquestra de Cambra Inturotel del Conservatori de Felanitx, dirigida per Vicente Bausà, participà al Festival de Nadal que organitzà Onda Cero Radio a l’Auditorium de Palma. Interpretaren diverses cançons amb col·laboració amb el cor infantil del CEIP Son Canals de Palma.
També dilluns dia 16 a la Sala d’Actes del Conservatori tingué lloc les Audicions dels alumnes de Música de Cambra del Conservatori de Felanitx juntament amb els alumnes del programa PREP de l’Escola Municipal de Música de Santanyí, (adscrita al Conservatori de Felanitx).
Enhorabona professors, i director del Conservatori de Felanit, Joan Oliver Vicens, pel treball que duen a terme amb els alumnes al llarg del curs.
Pel dia 4 de gener a la Sala d’Actes del Conservatori està programat un acte poètic-musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.