Fotos dels alumnes de 440 Aula Musical que participaren a les Matines de Cala Millor, el cant de la Sibil·la va anar a càrrec de Llúcia Nicolau de sa Coma

Un any més els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor participaren a les Matines de Cala Millor que es celebraren el dissabte de Nadal dia 24 de desembre, començaren a les set de l’horabaixa, cantant diverses nadales i acompanyant a la Sibil·la que per segon any consecutiu va ser cantada per l’alumna, Llúcia Nicolau Vicens de sa Coma, que va cantar de meravella, na Llúcia, va estar acompanyada pels alumnes de 440 Aula Digital de Cala Millor amb l’acompanyament als teclats de la directora de l’acadèmia Rosa Carbonell.
Durant la celebració de les Matines el cor de l’escola va cantar diferents nadales que van acompanyar la celebració. Enguany el sermó de la Calenda va anar a càrrec de l’alumna Joana M. Albons, que amb veu ferma i decidida va fer un gran sermó de la Calenda.
L’Església Nostra Senyora dels Àngels va restar petita per acollir als nombrosos fidels, ja que a més dels de Cala Millor, i Cala Bona, assistiren veïnats de sa Coma, i s’Illot, ja que enguany tant sols està obert aquest hivern la parròquia de Cala Millor, on Fra Pere Vallespir va celebrar les Matines acompanyat pel ex rector de la parròquia Fra Tomeu Pastor, que després d’uns anys destinat a Roma, ha tornar al Convent d’Artà.
El rector Pere Vallespir al final de la celebració fa felicitar les festes a tots els assistents i va dir que estava molt content de tornar tenir Fra Tomeu Pastor, al convent d’Artà, va recordar que durant 7 anys va ser el rector de la parròquia de Cala Millor, i li va cedir la paraula per felicitar les festes a tots els feligresos.
Enguany, a més de cantar el cant de la Sibil·la a Cala Millor, una hora abans a les sis de l’horabaixa, na Llúcia Nicolau va cantar també la Sibil·la a l’Església Parroquial de Son Servera, ja que al darrer moment s’havien quedat sense Sibil·la a Son Servera, va cantar només acompanyada per l’organista de la parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.