Inici de les festes de Sant Antoni a Son Servera

Aquest dissabte, 11 de gener, han començat els actes de les festes de Sant Antoni 2020 a Son Servera. La penjada de la bandera de l’Obreria a l’Ajuntament i la Troncada han ocupat el matí dels veïnats que han anat a cercar la llenya pels foguerons amb una caminada.

Més tard, la II edició la cursa Botifa run i run – run i el Firó Santantonier han omplert la plaça de Sant Joan de gent expectant a l’acte més esperat, el primer ball dels dimonis que ha estat a les 21.00h.

Un gran espectacle de correfocs tancarà la nit.

Us deixem unes imatges d’aquests actes per si és del vostre interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.