Actuació dels alumnes de 440 Aula Musical i propera participació a les Beneïdes de Cala Millor

El dissabte dia 4 de gener, els alumnes i professors de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, oferiren una interessant concert a la plaça del Palau de Manacor, tan bé heu feren que en acabar l’actuació varen esser convidats a xocolata per la cafeteria del Palau.
El proper divendres, dia 17, està previst, un any més,que els alumnes de l’escola de 440 Aula Musical de Cala Millor, participen a la missa en honor de Sant Antoni que sa celebrarà a la parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, a les 12 del migdia i a les Beneïdes.
La darrera actuació del mes de gener per part dels alumnes de Manacor i Cala Millor, esta prevista pel 31 de gener, que participaran a la Marató de Rondalles que sa celebraran a la Fundació Pública Mossèn Alcover de Manacor.
Fotos de la missa en honor de Sant Antoni 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.