Concert solidari de la Jove Orquestra Rotaria de Mallorca a Benefici d’Amics de la Infància

Dijous 9 de gener, al Teatre Principal de Palma la Jove Orquestra Rotaria de Mallorca dirigida pels directors José Maria Moreno i Raúl Martínez , van celebrar un concert solidari a benefic d’Amics de la Infància. Oferiren un interessant repertori on els joves components de l’orquestra mostraren la seva evolució constant. Els directors es van anar alternant en la direcció de l’orquestra que van interpretar un escollit i excel·lent repertori que va posar en evidència la virtuositat de la jove Orquestra Rotària, entre altres obres van interpretar, Pompa i Circustancia, el Vals de les Flors, Dansa Húngara n. 5, La Revoltosa, Piratas del Caribe, la Boda de Luís Alonso, Forrest Gump, Dansa del can can, etc., per acabar finalment amb la Marcha Radetzky. Un excel·lent concert que van aplaudir insistentment el nombrós públic assistent que ompli el teatre.
El concert va ser una experiència inoblidable pels 58 joves músics que hi participaren de les escoles de música d’Esporles, Santanyí i dels conservatoris d’Inca i Felanitx.
La més cordial felicitació als directors, músics i directiva dels Rotaris de Mallorca, per l’organització d’aquest concert solidari a benefici d’Amics de la Infància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.