Els representants municipals de l’Ajuntament de Sant Llorenç assistiren a la vista institucional del President del Govern Pedro Sánchez

Els representants municipals de l’Ajuntament de Sant Llorenç assistiren el passat dimecres dia 22, a la vista institucional del president Pedro Sánchez Pérez-Castejón a Cala Rajada per a comprovar els incidents i danys que ha produït el temporal Glòria a Mallorca.
Després seguiren la visita amb la presidenta, Francina Armengol Socias i la presidenta del Consell, Catalina Cladera a Cala Millor, on s’ha posat damunt la taula la situació del nostre municipi i en especial el de la platja de Cala Millor després dels temporals.
La platja ha perdut gran part de l’arena que tenia i que era un reclam turístic per a la destinació. Per tal de tornar a la situació d’abans dels temporals, l’Ajuntament ha demanat que es dugui a terme una regeneració total i permenent d’aquesta, ja que el turisme és un dels principals motors econòmics del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.