El pintor, escultor i ceramista Miquel Segura inaugura exposició a s’Agrícola

El proper dissabte dia 8 de febrer a les 20 hores, un dels grans del món de l’art, en Miquel Segura inaugurarà a S’Agrícola de Manacor una exposició titulada «Idea i forma».
En Miquel Segura Palmer va néixer a Palma l’any 1961 i va cursar els seus estudis artístics a l’Escola d’Arts i Oficis on es va graduar l’any 1986.

En Miquel és un artista que domina la tècnica del fang i té una ampla formació com a ceramista, escultor i pintor, passant d’una dimensió a un altra sense cap dificultat. La seva obra no deixa indiferent a l’espectador ja que fa molts d’anys que treballa aquests espais sense límits, estudiant i investigant els diferents processos de l’obra gràfica al Molí d’en Xina d’Algaida.

Tenen obra seva entre altres, el Govern de les Illes Balears, la Universitat de les Illes i San Ramón de Escalante a Santander; això fa que sigui un artista consolidat a nivell nacional i internacional.

Els convidam a la inauguració de l’exposició i al petit refrigeri. L’exposició podrà ser visitada fins dia 28 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.