La Delegació de sa Coma es va reunir amb les associacions que col·laboraren en les festes

El passat dissabte dia 8 de febrer, la Delegació de sa Coma de l’Ajuntament de Sant Llorenç que presideix, Nicolau Bordal, va reunir al tradicional sopar d’agraïment a les associacions i particulars que col·laboraren amb les festes que s’organitzen al llarg de l’any a la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, i que enguany es va celebrar al restaurant Granada de Cala Millor, al qual hi va assistir el batle Mateu Puigròs, i per primera vegada la nova regidora de sa Coma, Emília Díaz-Asensio.
Després de compartir un bon sopar i agradable vetlada, el regidor Nicolau Bordal, va cedir el protagonisme i la paraula al batle Mateu Puigròs, el qual va felicitar a totes les associacions per a la col·laboració i treball que fan al llarg de l’any, i va cedir la paraula a la nova regidora de sa Coma, Emiíia, la qual va dir que estava molt agraïda per la rebuda i ajuda que li havia dispensat el delegat Nicolau Bordal, i molt contenta per la col·laboració de totes les associacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.