Inaugurada a s’Agrícola l’exposició de Miquel Segura

El passat dissabte dia 8 de febrer es va inaugurar a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor una exposició de pintura i escultura del gran artista Miquel Segura (Palma 1961) la qual podrà ser visitada fins dia 28 de febrer.

Va realitzar la presentació Ana Mascaró i tots els presents gaudiren de les pintures i ceràmiques exposades.

En Miquel Segura ha fet un gran nombre d’exposicions al llarg de la seva trajectòria artística tan nacional com internacional. Ha realitzat exposicions a Itàlia, Taiwan, Bèlgica, Holanda, Xina i també al Museu Mallorca i a la Torre dels Enagistes de Manacor on mostrà el seu gran domini i el seu perfeccionisme en cada quadre, ceràmica o escultura.

La seva pinzellada mostra el seu estat d’ànim relaxat i la seva gran personalitat creativa està present en totes les disciplines que practica entre les quals també es troba el fang.

Amb els seus dibuixos cerca desafiar la consciència de l’espectador. El treball d’en Miquel està marcat per una recerca constant d’un llenguatge propi que fa bona la dita «un no pinta per sortir de dubtes sinó per entrar-hi».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.