Actes a les biblioteques municipals del terme de Sant Llorenç del Dia de la Dona 2020 i concert de Voicello a sa Màniga

El divendres dia 28 de febrer, les Biblioteques Municipals de Sant Llorenç juntament amb el departament de Benestar Social inauguraran un raconet nou dedicat a la Dona amb diferents actes a cada biblioteca.

A la Biblioteca de Sant Llorenç a les 18h, Contacontes per a la igualtat, a càrrec de Marga Paris.

A la Biblioteca de Son Carrió a les 19.30h Xerrada: De què xerram quan xerram de coeducar?

A la Biblioteca de sa Coma hi haurà una activitat dedicada a públic adult, Històries amb veu de Dona a càrrec de Margalida Amengual i amb música de Danielle Fregapane, serà a les 20:00 h.

Dia 7 de març, a les 20h, a l’Espai 36 Dones a escena, teatre de barra, Romeu i Julieta, Urgències, Abril-Abril.

Dia 11 de març, a les 18h, a la Biblioteca de Sant Llorenç. Contacontes: Artur i Clementina, a càrrec de Margalida Amengual.

Dia 13 de març, a les 20h, Voicello Crossover Opera Pop, Carme Garí, veu soprano; Gabriel Fiol, violoncel; Miquel Marqués, bateria. A les 20h. A l’auditori sa Màniga. Gratuït.
Aquesta serà la darrera actuació de Carme Garí i Gabriel Fiol, amb l’espectacle Crossover Opera Pop, amb el que han aconseguit nombrosos èxits a Mallorca, i altres punts de la península i que fins i tot els va dur a actuar a Hong Kong i als Estats Units. A més de l’acomiadament de l’espectacle Crossover, presentaran un petit tast de les cançons del nou espectacle que estan preparant per aquesta temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.