Concentració espontània a Cala Millor per dóna suport públicament al Consorci de Turisme

El sector turístic de Cala Millor ha convocat aquest diumenge 1 de març una concentració espontània a la platja de Cala Millor.
El sector turístic de Cala Millor se suma a la decepció per la falta d’actuacions a la platja i dóna suport públicament al Consorci de Turisme.
Ha estat una trobada de comerciants, restauradors, hotelers, taxistes, treballadors del sector turístic i del sector civil en general que, sota el paraigües del Consorci de Turisme ha omplit la platja per a reivindicar, per una part, el seu suport als dos municipis en el treball de restauració de la imatge de la platja davant la decepció que ha suposat per a tot el sector la falta de sensibilitat per part de les administracions directament competents sobre la platja i la situació en què ha quedat després de la borrasca Glòria i per l’altra, i més important, traslladar als tour operadors, agències i visitants el compromís de tots els actors implicats en la recuperació i preparació òptima de les instal·lacions i de la platja, sabent que és un emblema de la destinació i un dels principals motius pel qual els visitants trien i, esperen segueixin triant en un futur, a Cala Millor com a destinació de les seves vacances.

Aquesta trobada s’ha celebrat aquest dematí a les 09.30h a la platja i ha concentrat a més d’un centenar de persones que han volgut així doncs mostrar la reacció de tot el sector turístic de Cala Millor i ha estat una més de les accions que paral·lelament al ja s’estan duent a terme des del Consorci de Turisme de Sant Llorenç i Son Servera amb tot l’entremat competencial de les administracions i que se seguiran programant.

“La unió fa la força. Estam molt agraïts de tots els que han organitzat i participat d’aquesta convocatòria que ens anima a seguir fent feina per a la recuperació de la nostra platja. És confortant veure que els principals interessants de la seva recuperació confien i són conscients de la feina que feim”; ha explicat Margalida Vives, presidenta del Consorci i que juntament amb el regidor de Turisme de Sant Llorenç, Colau Bordal i el gerent del Consorci de Turisme, Marcial Rodríguez, no han faltat a la cita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.