Fantàstic concert de Nova York a Manacor… del gran clarinetista Pasqual Martínez amb la Banda de Música de Manacor

El passat 23 de febrer, es va celebrar a l’Auditori de Manacor un espectacular i fantàstic concert de Nova York a Manacor…amb el clarinetista Pasqual Martínez, dirigint el seu director Eduard Bernabéu, i amb la col·laboració del pianista Andreu Riera.
Pensava que coneixia totes les possibilitats que té la Banda de Música de Manacor, però he de reconèixer que m’equivocava. Els músics de la banda tenen un amor propi difícil d’igualar, i unes ganes de superació increïbles, havien d’afrontar un concert complicat i difícil i no escatimaren hores de treball i esforç per afrontar el repte que els havia marcat el director, Eduard Bernabé.
Vist els resultat, els ha valgut la pena el sacrifici d’estudiar per poder tocar amb el gran clarinetista Pasqual Martínez, el qual sa guanyat a pols l’estatus que ocupa avui en dia com un dels millors clarinetistes del món. A més, en el concert del passat diumenge dia 23 de febrer, va saber contagia la seva energia i virtuosisme als músics de la banda.
El concert és sense cap dubte el concert més difícil que ha tocat la banda, que es supera cada vegada més. A Pasqual Martínez, el va sorprendre agradablement el nivell de la banda, segons em va comentar acabat el concert. I el pianista Andreu Riera, encantat de participar al concert, va deixar palès que sap adaptar-se a tot tipus de música.
El públic de Manacor, com sempre entregat a tope amb la banda. La més cordial felicitació per aquest concert, celebrat a l’Auditori de Manacor, que sens dubte va ser molt especial per als components i director de la banda manacorina.
Programa del concert:
Olympic Fanfare and Theme de John Wuilliams (arr. Rieks van der Velde) aquesta obra fou escrita per als Jocs Olímpics de Los Angeles del 1984.
Concerto for clarinet de Aaron Clopland (arr. Enric Pastor) Clarinet solista Pasqual Martínez amb la col·laboració al piano d’Andreu Riera.
Cuban overture, George Gershwin (arr. Martin Koekelkoren).
Symphonic dances from Wuest Side Story de Leonard Bernstein (arr. Paul Lavender).
Bis. Benny goodman memory.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.