Tradicional Pujada a Lluc de l’Associació de Veïnats de sa Coma

El passat dissabte dia 29 de febrer l’Associació de Veïnats de sa Coma organitzà la tradicional Pujada a Lluc. Enguany hi acudiren més de 50 persones, de les quals des de Caimari feren la pujada a peu 14 persones, a mitjan costa 15 més es decidiren a baixar de l’autocar. La resta continuaren amb l’autocar fins a Lluc.
Per a recuperar forces anaren tots plegats a dinar al restaurant Ses Torres, cap a les 16.30 h acabava l’excursió i arribaren a sa Coma, panxa plena i contents per haver pogut fer un any més la tradicional visita a la Mare de Déu de Lluc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.