Les dones de sa Coma celebraren el Dia de la Dona

Des de l’any 2013, l’Associació de Veïnats de sa Coma, organitza un sopar per celebrar el Dia de la Dona, enguany heu celebraren el passat dissabte dia 7, al restaurant La Bodega de sa Coma. Al sopar hi assistiren 60 dones, l’ambient era totalment festiu, gaudiren d’un bon sopar i intercanviaren notícies i confidències.
La part musical enguany va anar a càrrec de la banda Ácaros del Son. El dinàmic grup format per Joan Gayà (baix), Biel Febrer (bateria), Joan Antoni Copoví (veu i guitarra), i Paco García (guitarra). Als sons de rumba, rock, reggae, i ska, les dones de sa Coma es divertiren de valent ballant i celebrant el seu dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.