Inaugurada a S’Agrícola l’exposició de Pep Guerrero

Dissabte passat dia 7 de març, es va inaugurar a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor una exposició de pintura de Pep Guerrero amb objectes de gran personalitat creativa. L’exposició podrà ser visitada fins dia 25 de març.
La presentació de l’acte la va realitzar Ana Mascaró, i va tancar-lo el president Llorenç Femenias.
Tots els presents varen gaudir vent les diferents obres d’art exposades i també uns elements artístics amb molta força i amb un d’estil molt peculiar, on manté la dualitat del paisatge classicista d’influència renaixentista, romàntic o realista, amb la interpretació personal de la seva estètica pop mesclant elements kitsch.
En Pep aposta per l’experimentació única i arrisca en la llibertat creativa. L’exposició va reunir un ample conjunt d’un art molt peculiar, alegre i diferent la qual cosa la va convertit en una festa visual plena de components estètics.
En Guerrero pinta pel pur plaer de pintar i té una intensa presència dins el panorama artístic mallorquí, nacional i internacional; a més ha guanyat nombrosos premis i compta amb un important currículum ja que ha treballat amb les galeries Lluch Fluxà i Ferran Cano i també en el Casal Solleric i ha fet exposicions a París, Brusel·les, Itàlia, La Havana, Barcelona, Buenos Aires, Mèxic, Croàcia, Colònia, Santiago de Compostela, Madrid, Estats Units, Granada, Bilbao, Màlaga, Sant Sebastià, Houston, França, Chicago, Bolònia, Moscou, Atenes, Londres, Miami i un llarg etcètera. N’Agata Ruiz de la Prada li va oferir exposar a la seva tenda de Madrid i va obtenir un gran èxit.
La meva admiració més sincera per l’amor a les coses belles, la lluita pels ideals i la recerca d’una obra complexa que exigeix molta intuició i que demostra que és un artista curiós interessat per tot el que en art és autèntic per seduir-nos des de la seva creació més sensible a la més provocadora.
Des d’aquest espai li donam la nostra felicitació.

Ana Mascaró, assessora cultural i crítica d’art

Fotos:Joan Servera “Imatges”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.