Retornen a casa els darrers pensionistes de Cala Millor que van viatjar amb l’IMSERSO a Benidorm

El passat dia 8 de març, l’IMSERSO des de Mallorca va organitzar un viatge per un grup de pensionistes a Benidorm, entre ells hi havia el president de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, Bernardino de Arriba, amb la seva dona i quatre socis més. Arribaren molt bé a l’hotel i els primers dies beníssim, excursions, sol, l’hotel ple i la platja també, bars amb terrasses plenes de gent. Però el dia 12, el president va rebre una telefonada des de l’Ajuntament de Son Servera, que havien de tancar el local de la 3a edat de Cala Millor, pel coronavirus. Bernadino va avisar als components de la junta directiva i el tancaren.
Mentre a Benidorm tot seguia igual, la platja plena de gent gran els monitors, seguien organitzant excursions, gimnàstica a la platja, balls, etc. Però el dissabte dia 14 tancaren el bar i els avisaren que havien d’estar-se a l’habitació, que no podíem sortir fora.
El cap vespre en Bernardino estava avorrit, es sentia empresonat i va intentar sortir a la terrassa de davant l’hotel i la policia immediatament el va fer entrar a l’hotel. Hi havia un senyor que passejava un canet petit i li va demanar si li llogava per dos dies, el propietari segui la broma, i li va demanar 150 euros.
Tot el grup de Mallorca estava preocupat, el diumenge els digueren que el vol de tornada de moment estava confirmat pel dimarts dia 17.
I a la fi, el dimarts migdia els varen traslladat a l’aeroport d’Alacant que era un caos. Després d’embarcar les maletes i una llarga espera, varen poder agafar el vol de tornada. I cap les 19:00 h arribaren a Cala Millor sans i estalvis.
Segons ens va confirmar anit passada Bernardino, els sap molt de greu el que està passant amb el problema del coronavirus, i que després d’aquest darrer viatge estaran a casa com els han dit els altres socis que fan, i esperen i desitgen que es pugui trobar una vacuna contra el coronavirus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.