Testimoni de Bernardino de Arriba, president de l’Associació de la 3a Edat de Cala Millor i la seva dona, Mari Sánchez, afectats pel coronavirus

Del 8 al 17 de març, l’IMSERSO, des de Mallorca va organitzar el darrer viatge de pensionistes, aquest cop a Benidorm, a on hi havia gent de diferents pobles, entre ells el bon amic i president de la Tercera Edat de Cala Millor, Bernadino de Arriba, que va viatjar acompanyat per la seva dona, Mari Sánchez, i tres socis més. Actualment es troben ingressats a l’Hospital de Son Espases, aquest és el seu testimoni.
Sortirem el dia 8 de Mallorca cap a Benidorm, i ens diuen que els primers dies “beníssim, excursions, sol, l’hotel ple i la platja també, bars amb terrasses plenes de gent”. Però el dia 12, van a telefonar a Bernardino des de l’Ajuntament de Son Servera, que havien de tancar el local de la 3a edat de Cala Millor, pel coronavirus. Va avisar a la junta directiva i el tancaren. Però a Benidorm “tot seguia igual, la platja plena de gent gran amb monitors, excursions, i balls, fins que el dissabte dia 14 tancaren el bar i els avisarem que havien d’estar a l’habitació, que no podíem sortir fora. Dia 15 demanarem per tornar abans, però ens ho denegaren”. Ens diuen que l’Aeroport d’Alacant era un caos, per sort el dimarts dia 17,pogueren agafar el vol de tornada.
En Bernardino i la seva dona, Mari, aviat començaren a no trobar-se bé. No volien molestar a la seva filla, que és infermera i treballa a Son Espases, al final no els queda més remei que avisar, i el dia 24 va anar a cercar-los i ingressaren a Son Espases, Als dos dies els feren la prova del coronavirus i es va confirmar que havien estan contagiats. Ho passaren molt malament els primers dies .
Dissabte dia 4 i diumenge dia 5 d’abril, vàrem poder xerrar amb en Bernardino, i aquest és el seu testimoni:“Hola Magdalena a la fi ahir ens van treure els tubs, portem oxigen encara però ens trobam millor. El metges, infermeres i personal, és magnífic, ens tracten molt bé, a més. Jo ara (diumenge dia 5) ja estic millor, l’únic es que sa m’ha disparat el sucre, a casa heu controlava amb pastilles, però tot i que em controlen molt, no acaba de baixar. Hem tingut molta sort hem estat uns privilegiats des del primer moment hem pogut estar junts, no sé que hauria fet sense la meva dona. El personal, repeteixo, treballa molt bé, sempre estan pendents ens cuiden en tot moment, i ens donen molt de menjar, i encara que no tinguem gana feim un esforç. Des de que ens llevaren el tubs tenim contacte per whasApp amb els amics i família i ens donen molts d’ànims. Ahir va ser meravellós veure la sortida de sol des de la nostra habitació, i Mari s’ha fet amiga d’una gavina, li dóna pa quan s’acosta a la finestra. Estimem molt a la nostra família i a tots vosaltres els nostres amics. I esperem que un dia no molt llunyà,sortirem, com aquesta gavina volant per anar a casa. Una abraçada a tots els afectats; hem de sortir d’aquesta,ànims!!”
Sopar de panades l’any passat al local de la 3a Edat de Cala Millor.

Un pensament a “Testimoni de Bernardino de Arriba, president de l’Associació de la 3a Edat de Cala Millor i la seva dona, Mari Sánchez, afectats pel coronavirus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.