Una Nit de l’Art virtual omplirà les cases de Son Servera de cultura i art

Després que a causa de la Covid-19 no es pugui celebrar aquesta tradicional nit de manera presencial, el consistori n’ha organitzat la vuitena edició de manera virtual El mes de juny és per a Son Servera un dels mesos més actius quant a festes, i és que se celebra la festivitat de Sant Joan, el patró de la localitat. Abans d’aquest dia, cada any, Son Servera es convertia en epicentre de l’art i de la cultura del Llevant de Mallorca amb la seva ja tradicional “Nit de l’Art”, una cita ineludible a la qual no faltaven serverins i serverines ni visitants de pobles veïnats.
Amb la crisi sanitària d’enguany, la Nit de l’Art es reinventa i adquireix un format virtual a causa d’aquesta situació que ha impedit sortir al carrer per viure-la en directe, amb la finalitat de respectar les mesures sanitàries i evitar en tot moment possibles aglomeracions.

En aquest marc dijous dia 4 de juny, el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Fafang Dong, juntament amb la batlessa, Natalia Troya, han presentat la vuitena edició d’aquesta nit en la qual a través d’una pàgina web dissenyada per a l’ocasió i que es donarà a conèixer dissabte que ve dia 6 de juny, dia en què s’hauria d’haver celebrat l’acte, es podran visitar exposicions, ser espectadors de peces de teatre breu, entretenir els més petits de la casa o fins i tot cuinar.
“Volíem que l’essència d’aquesta nit no es perdés i hem intentat adaptar aquesta cita a la realitat actual. No volem oblidar la cultura i facilitar-ne l’accés a tothom, i més ara que és un dels sectors que més sofreix”, ha explicat el regidor.
Així doncs, el dissabte, a partir de les 18 h, a través de la pàgina de Facebook Nit de l’Art Son Servera s’aniran presentant les diferents mostres que podran seguir-se a través d’una web. Fotografia, gastroart, teatre breu, música, espai infantil, art visual, pintura i escultura i diferents àudios seran les mostres que es podran seguir en aquesta peculiar Nit de l’Art 2020.
“Sens dubte serà una mostra atípica, però no per això deixarà de ser molt visual i de gran qualitat. Per això animam tots els veïnats a seguir la pàgina de Facebook i a estar ben atents el dissabte capvespre, perquè tenim un gran pla cultural per a tots”, ha conclòs el regidor.
Enguany, el logo d’aquesta nit ha estat dissenyat per l’artista serverí SATH i participaran d’aquesta nit més de 30 artistes.
Comunicat Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.