Darrer Consell d’Infants del curs a Manacor

Un casal de joves i decidir part de les festes del municipi, les principals reivindicacions del primer Consell virtual
Dimarts horabaixa dia 16 de juny, es va dur a terme el primer Consell d’Infants de Manacor virtual. El batle, Miquel Oliver, va donar la benvinguda al conjunt de representants de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. Aquesta ha servit per recordar l’adaptació i l’esforç que ha hagut de fer la comunitat educativa aquests mesos i recordar les dues finalitats del ple d’avui: presentar propostes i donar l’adéu als representants de 6è de primària, que donaran pas als que ara acaben 4t.
El debat s’ha centrat en les dues propostes principals del Consell, impulsar un casal de joves i decidir part de les festes del municipi. Respecte del casal de joves s’han donat idees molt diverses sobre què hauria d’incloure, des d’una sala d’estudi a una de pintar, passant per un espai a l’aire lliure o sales per acollir associacions. Respecte de les festes també han estat moltes, com establir una carrera solidària, jocs per aprendre la història de la festa o espais d’intercanvi amb nins i nines de la mateixa edat.
Finalment, s’ha anunciat que a finals de mes es durà a terme una trobada més distesa per entregar els diplomes als que el curs vinent ja no seran representants al Consell.
El Consell d’Infants de Manacor és un organisme de participació ciutadana amb la finalitat de donar a conèixer a polítics, tècnics i a la ciutadania en general les inquietuds dels més petits i petites. Un espai on nins i nines poden reflexionar sobre els temes que els afecten directament en relació amb el municipi i on poden expressar les seves propostes, idees, opinions i necessitats. Al Consell hi són representades totes les escoles del municipi amb dues conselleries, una de 5è de primària i una de 6è. En total, vint-i-quatre nins i nines.
Imatge d’arxiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.