Diumenge dia 21 de juny Manacor celebra el Dia Mundial de la Música

Fins a sis grups musicals participaran de la celebració arreu del municipi de Manacor.

L’Ajuntament de Manacor ha decidit impulsar un conjunt d’actuacions musicals que es duran a terme aquest diumenge 21 de juny i que serviran per celebrar el Dia Mundial de la Música. La iniciativa, compartida pels departaments de Cultura i Fires, vol reivindicar la música com a forma de cohesió, de cultura i d’alegria en uns moments difícils.

El regidor de Fires, Carles Grimalt, “esperam que la gent s’apropi, sempre amb les mesures de seguretat recomanades, i que retorni al col·lectiu de músics l’alegria que ens han donat durant el confinament”. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Mateu Marcé, ha volgut destacar la reactivació presencial del món cultural, que ha hagut d’adaptar-se a nous formats per arribar a la gent en temps de confinament. “La cultura no s’atura”, ha conclòs.

Els concerts seran els següents:

Porto Cristo – Passeig de la Sirena
Marcela Ceorolo

Son Macià – Plaça de l’Església
Andreu Galmés

S’Illot – Plaça des Mollet
Monxos

Manacor
Plaça de sa Bassa – Train of Love
Passeig de na Camel·la – Tom Trovador
Plaça de Ramon Llull – Alex Maldonado

En tots els casos, les actuacions es duran a terme a les 20.30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.