La Banda de Música de Sant Llorenç reprèn els assajos

A causa del confinament provocat pel Covid 19, les bandes de música van haver de suspendre els assajos, concerts i activitats que tenien previstes.
Ara, i des de fa unes setmanes els components de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, han tornat a començar els assajos presencials sota l’atenta batuta de director Pere Siquier. Per seguretat de la banda, estan assajant a l’esplanada de l’Estació, i ho fan per grups de: flautes, clarinets, saxos, metall, i percussió. De moment no saben quan serà possible tornar a tocar tots junts, i tenen en ment si l’ajuntament dóna la seva aprovació, començar a tocar per diferents emplaçaments del poble en petits grups.
Pel que fa a la Banda de Música de Sant Llorenç, s’ha de lamentar que abans del confinament
portaven temps preparant l’especial Concert de Pasqua, que tenien previst celebrar a l’Auditori de Cala Millor amb l’estrena de «l’Esqueix», obra per a banda de música, cor infantil i actriu, sobre el relat de Mn. Salvador Galmés i Sanxo.
A més, els músics també es perderen les processons de Setmana Santa, Festes de Son Carrió, i cercaviles, entre altres concerts i actuacions previstes.
Durant el confinament el director va seguir en contacta amb els músics a través de les xarxes i gravaren online tres peces que van ajudar a mantenir així el contacta i animar als components de la banda.
Esperam que prest pugem poder tornar gaudir dels concerts de la Banda de Música de Sant Llorenç que ha reprès els assajos amb moltes ganes i il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.