L’ONG Llevant en Marxa entrega aliments solidaries destinats als infants de Manacor i comarca

Dijous dia 4 de juny, la seu de l’ONG Llevant en Marxa, que presideix el Dr. Antoni Mesquida, es va convertir amb amb un gran mercat, on associacions de tota la comarca recollien aliments especials destinats als nins i nines de les famílies necessitades.
El Dr. Antoni Mesquida i el Dr. Tito Hidalgo, pediatre de l’ONG, decidiren enfocar les donacions d’aliments a complementar la dieta de les que ja reben les famílies dels infants, com és arròs, galetes, conserves, etc.
El Dr. Mesquida, i el seu equip de voluntaris va poder adquirir els productes i dur a terme l’entrega d’aliments gràcies a la col·laboració entre altres de: Agama, Agroilla, Avícola Ballester, i Distribucions Servera. Es feren entrega de 1.000 dotzenes d’ous, i 3.000 litres de llet, a més de formatges, iogurts, fruites, etc.
Les primeres associacions que arribaren de ben matí a carregar els productes, varen esser els voluntaris del Banc d’Aliments de Porto Cristo i S’Illot/Cala Morlanda coordinats per Toni Font. Després seguiren Creu Roja Manacor, Càritas Diocesana i el Banc d’Aliments, que és una garantia en les nostre comarca.
També acudiren a recollir aliments per a Càritas Cala Millor, sa Coma, S’Illot, Cala Bona, Capdepera, i pel Convent d’Artà, Fra Pere Vallespir, i Fra Tomeu Pastor, ja que degut a l’actual crisi han augmentat el nombre de famílies que acudeixen a Càritas Cala Millor, i també al Convent d’Artà on es canalitzen també les ajudes. Donada la gran quantitat de fruita que recolliren, després de fer entrega a les famílies necessitades, les voluntàries i els voluntaris col·laboradors, feren confitura de poma i plàtan que podran entregar més endavant, ja que les peticions d’ajuda van augmentant molt a les zones turístiques, on molts de treballadors no està previst que pugin treballar aquesta temporada, i es preveu més demandes d’ajuda per aquest hivern.
Cal felicitar a tots els voluntaris que durant tres mesos s’han dedicat a col·laborar amb les entitats sense ànim de lucre i han demostrat la seva valentia, i a l’extraordinari equip de l’ONG Llevant en Marxa, perquè sempre és present a ajudar als més necessitats de fora de Mallorca, i malauradament, enguany, degut a la crisi provocada per la Covid 19, també ha tocat ajudar als de casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.