El Pregó de Protecció Civil acte principal d’unes festes de Sant Joan singulars a Son Servera

Per tal d’evitar aglomeracions i riscs per a la seguretat dels veïnats, les festes patronals a Son Servera enguany s’han adaptat a la situació actual.

La lectura del Pregó de les Festes Patronals a Son Servera, a càrrec dels membres de Protecció Civil, ha estat l’acte destacat del dia de Sant Joan al municipi.

En el pregó, que va tenir lloc el dia de Sant Joan dematí, després de la tradicional missa solemne, el grup ha volgut el grup ha volgut fer un repàs per la seva trajectòria i agrair als ciutadans la seva responsabilitat en aquesta crisi sanitària així com a les seves famílies pel suport.

A més, des de la veu emocionada de na Tere, un dels membres de l’agrupació, han volgut convidar a aquells qui vulguin a unir-se a l’equip.

En un any on ens han tornat a demostrar la seva eficàcia, dedicació i solidaritat davant la crisi sanitària de la Covid-19, ells també han volgut agrair als veïnats la seva resposta i ajuda enfront d’aquesta crisi.

Després del pregó, la Banda Municipal de Música va oferir el concert de Sant Joan que va donar per finalitzades les festes d’enguany. Unes festes amb pocs actes per tal de complir amb les normatives i garantir la seguretat dels assistents i evitar aglomeracions però que han potenciat el sentiment de poble i unió dels serverins i serverines.

Èxit del primer sopar de carrer

A més d’això, en la revetlla de Sant Joan, els carrers es van omplir de taulades de grups de veïnats que varen treure la seva millor vaixella per a celebrar el primer sopar de carrer de les festes de Sant Joan.

Foren molts els que sortiren davant el seu portal amb grups de no més de 20 persones a sopar al carrer. Una nit amenitzada per músics itinerants que animaren una vesprada tranquil·la però alegre.

«Hem tengut unes festes diferents però que han fet una il·lusió especial després d’aquests dies incerts. Hem demanat seny i la resposta ha estat exemplar, per tant, estam molt contents de la resposta en tots els sentits. L’any que ve, més i millor» va concloure Margalida Vives, regidora de festes.

Les festes d’enguany han estat molt participatives tot i a les seves limitacions i el consistori ha pogut fer una recopilació de les millors fotografies gràcies a les que s’han anat pujant a les xarxes socials amb l’etiqueta #SonSerFestes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.