Son Servera i Sant Llorenç milloraran el carrer del Sol Naixent de Cala Millor

Comunicat AJ. SON SEVERA – Conveni amb Ajuntament de Sant Llorenç per a la millora i reurbanització del Carrer Sol Naixent.
Ho faran gràcies a una subvenció del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, derivada del compromís d’aquests després de la caiguda del touroperador Thomas Cook
L’Ajuntament de Sant Llorenç i l’Ajuntament de Son Servera han signat, aquest dijous 9 de juliol, un conveni interadministratiu de cooperació per a la licitació i execució del «Projecte constructiu de reurbanització i millora del carrer Sol Naixent». Un carrer que comparteixen els dos municipis i que una subvenció del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Conselleria de Turisme, valorada amb 685.000 euros, permetrà la millora i rehabilitació d’aquest.

Després de la firma del conveni d’avui, l’Ajuntament de Son Servera serà l’encarregat de licitar aquestes obres per tal de facilitar-ne la realització. A més, també s’ha creat una comissió de seguiment per impulsar i coordinar entre els dos ajuntaments l’execució i seguiment de les obres.

El conveni tendrà una primera durada de dos anys. A la firma, hi han assistit el batle de Sant Llorenç, la batlessa de Son Servera i els dos regidors de Turisme d’ambdós ajuntaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.