Se suspenen les Festes de Sant Jaume 2020 de Manacor

Comunicat conjunt.
L’Ajuntament de Manacor i l’Obreria de Sant Jaume comuniquen que, donades les circumstàncies produïdes arran de la pandèmia, s’ha pres la decisió, consensuada amb els col·lectius i associacions implicades, de suspendre els actes tant protocol·laris com festius prevists per les festes de Sant Jaume d’enguany.

És àmpliament sabut que les autoritats sanitàries recomanen evitar les aglomeracions de persones.

La decisió és dolorosa però dins aquest context era impossible prendre’n cap altra. Ens sap greu haver d’adoptar aquesta mesura però hem de ser responsables i no s’han d’organitzar actes on no s’hi puguin garantir les recomanacions de les autoritats sanitàries, com han fet altres municipis i entitats que organitzen les esperades festes d’estiu de cada poble.

L’Ajuntament de Manacor aprofita l’avinentesa per agrair a l’Obreria de Sant Jaume la labor que fa cada any en l’organització de les festes.

Esperam que l’any que ve puguem celebrar un bon Sant Jaume.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.