Campanya d’Atenció a víctimes de violència masclista a l’Ajuntament de Manacor

L’Ajuntament de Manacor presenta una campanya amb l’objectiu d’apropar el Servei Municipal d’Atenció a Víctimes de Violència Masclista a tota la població.
La idea sorgeix a partir de les Taules de Coordinació Local contra les violències Masclistes de Manacor, reforçada enguany amb una treballadora social contractada mitjançant una subvenció de l’Institut Balear de la Dona. A aquesta Taula, creada el 2018 hi participen cada cop més serveis i professionals.
Mostra d’això és la Guia de Recursos per a l’Atenció de les Violències Masclistes que s’ha elaborat des del Servei i que qualsevol persona pot descarregar-se al web de l’ajuntament per
conèixer quins serveis hi ha al municipi i la forma d’accés a cada un d’ells.
Avui però, es fa una passa més d’aquest treball en xarxa: l’edició de tres vídeos breus on es visibilitza la tasca de quatre serveis claus per a l’atenció de les dones víctimes de violències masclistes. Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions a desenvolupar del Pacte d’Estat, de qui hem rebut finançament.
La delegada d’Igualtat Carme Gomila, esmenta que l’objectiu de la campanya és que totes les dones que necessiten ajuda o que pensen que la poden necessitar, perdin la por i els prejudicis a venir al servei, perquè hi trobaran un equip de persones que els ajudaran en tot el procés. La idea és que sentin que la institució no els deixa de banda.
Des de l’Ajuntament de Manacor i en coordinació amb tots els serveis de la Taula Coordinació Local. Contra les Violències Masclistes ens agradaria que totes les dones que viuen situacions de violència al nostre municipi ens sentin com a recursos propers i al seu abast. Per això es fa servir el missatge «NO ESTÀS SOLA».
Aquesta acció s’acompanyarà la setmana vinent amb un enviament massiu de la Guia de Recursos a tots els centre educatius i sanitaris i s’acompanyarà amb el repartiment del Cartell del Servei Municipal d’Atenció a Dones Víctimes de Violències Masclistes i dels fulletons informatius a molts establiments
del municipi.
A la presentació hi han participat la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, la treballadora social del servei municipal d’atenció a víctimes, Laura Bosch, dos membres de la unitat UFAM i un membre de l’entitat IRES, que treballa amb homes agressors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.