Nou èxit del pianista Andreu Riera, al Festival de la Ria «Enrique Correa», en homenatge a Beethoven i celebrat a Villaviciosa

El pianista manacorí Andreu Riera, va aconseguir un nou èxit al ser novament convidat al Festival de la Ria «Enrique Correa», celebrat a Villaviciosa (Asturies). El festival va ser organitzat per l’Ajuntament de Villaviciosa , amb l’Associació d’Amics del Festival de la Ria «Enrique Correa», sota la direcció artística de Lluís Correa.
L’Actuació de n’Andreu, fou el dimarts dia 18 d’agost, al Teatre Riera de l’esmentada localitat, sent la d’enguany la IX edició del Festival, on va dedicar un gran homenatge al geni alemany Ludwig van Beethoven en el 250 aniversari del seu naixement.
Andreu Riera, va explicà el públic, abans d’iniciar l’actuació, alguns apunts biogràfics i anècdotes de les obres del compositor i el programa elegit, que va ser el següent: sonata per a piano nº8 en Do Menor PO.13 «Patètica», sonata per a violi i piano nº5 en Fa Major Op 24, «Primavera», i quartet en Mi Bemol Major OP.16. Solistes, Andreu Riera, al piano; Smerald Spahiu, violí; Elizabeth Romero, viola; i Luis Correa, violoncel.
Enguany es va limitar l’entrada al concert a poc més de 70 assistents, amb totes les mesures de seguretat, distanciament, i mascaretes, degut a la Covid 19.
La més cordial felicitació al pianista i amic, Andreu Riera, que sa convertit amb convidat habitual del Festival de la Ria «Enrrique Correa», ja que la d’enguany ha estat la seva setena participació al prestigiós festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.