Agraïment de la Policia Local de Manacor

COMUNICAT DE LA POLICIA LOCAL DE MANACOR
Després de l’accident de trànsit ocorregut la nit del passat 3 de setembre de 2020 a la localitat de Manacor i amb el resultat d’una persona ferida de gravetat, es vol posar en coneixement de la població de la localització del vehicle implicat i del conductor del mateix.
Des de de la Policia Local de Manacor volem agrair la implicació de totes les Forces i Cossos de Seguretat, Policies Locals, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, així com de la col·laboració mostrada en tot moment per part de la ciutadania en general.
Agraïm també a l’agent de la Policia Local de Llubí per la localització del vehicle, del conductor del mateix i per totes les gestions realitzades al seu terme municipal.
El nostre més sincer agraïment per a tots.
Ja que ha estat fruit de la col·laboració entre les Policies Locals de la comarca, Guàrdia Civil,Cos Nacional de Policia; així com la destacada implicació dels ciutadans, es va aconseguir el capvespre d’ahir la localització, en primer lloc, del vehicle accidentat amb símptomes evidents, i posteriorment el titular del mateix en el terme municipal de Llubí.
Acte seguit, i aquell mateix capvespre, membres de la Policia Local de Llubí i de Manacor procediren a la detenció del conductor al qual se li imputen diversos delictes amb la Seguretat Viària, entre ells el declicte de lesions per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, i conducció temerària, ja que va circular amb el vehicle presentant deficiències i danys considerables arribant a desplaçar-se des del terme municipal de Manacor fins a Llubí.
Que al conductor se’l va sotmetre a les proves establertes per a la detenció del consum de drogues tòxiques.
Durant el dia d’avui s’ha procedit a la presa de manifestació, així com a la confecció de les diligències oportunes. El pressumpte autor roman custodiat per la Policia Local de Manacor a l’espera de ser presentat en breu davant l’autoritat judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.