Son Servera es tenyeix de vermell per conscienciar sobre la #Duchenne.

Avui, 7 de setembre, és el #DiaMundialPerLaConcienciacióDuchenne. Un dia per donar visibilitat a la Distròfia muscular de #Duchenne i Becker, una malaltia considerada rara que afecta aproximadament 250.000 infants a tot el món.
Els infants amb Duchenne perden durant la infància la capacitat de caminar i quan arriben a adolescents perden la capacitat d’utilitzar els seus braços, de dur a terme activitats quotidianes com ara escriure o alimentar-se per si mateixos, i es deteriora la seva capacitat per respirar.
Els malalts de Duchenne s’enfronten dia a dia a nombroses dificultats. Des d’aquí el nostre més sincer suport i la nostra empenta a seguir investigant per ajudar a millorar la seva qualitat de vida i trobar una cura a aquesta patologia, ara com ara incurable.
Molts ànims a tots, campions! #WDAD2020 I per saber més d’aquesta aquesta malaltia: duchenne-spain.org.
Volem formar part d’aquesta lluita i, per això, el passat vespre l’Ajuntament, el Teatre La Unió i la rotonda de Cala Millor s’han il•luminat de vermell.
Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.