Carme Garí i Gabriel Fiol «Voicello» presenta el seu concert «Crossover Opera Pop» a l’Auditori Sa Màniga

El divendres dia 25 de setembre a les 20:30 h, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, el duet Voicello format per Carme Garí i Gabriel Fiol, faran la presentació del seu concert Crossover Opera Pop, que en principi s’havia de celebrar el passat dia 13 de març, però es va haver de suspendre coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma a tot el territori Espanyol amb motiu de la Covid-19.
Els components de Voicello ens van informar que estan molt contents i il·lusionats de poder fer aquest concert després d’aquest any tan peculiar com el que estem vivint.
L’Auditori de Sa Màniga i Voicello han preparat aquest concert respectant totes les mesures de seguretat per adequar-se a les circumstàncies actuals. Els concerts de música clàssica són molt segurs perquè la gent està asseguda escoltant atentament i on es poden respectar totes les distàncies socials que aquesta nova situació requereix.
Als concerts de Voicello són especials ja que el repertori és molt variat: composicions de Gabriel Fiol, versions pròpies de les òperes més famoses, música tradicional, de pel·lícules, pop, jazz, etc. I amb una pedalera de loops Gabriel Fiol crea tot un món sonor per a cada peça.
Per aquest concert Carme Garí i en Gabriel Fiol, ens presentaran, a més, una selecció d’algunes de les noves obres que han compost durant el confinament i que continuà fidel a seu estil de fusió entre la música clàssica i la música moderna al que han afegit un aire molt mediterrani. Els acompanyarà Miquel Marquès, a la bateria.
L’objectiu del duet, és aproximar i fer gaudir la música clàssica a tots els públics, fins i tot a aquells que normalment no assistirien a un concert d’aquest gènere musical. L’entrada el concert és gratuïta, ja que compta amb el patrocini del Consell de Mallorca, i es podran recollir les entrades a l’Auditori el mateix dia del concert a partir de les 16 hores, o reservar el telf. 971 587373.
Les entrades són limitades, ja que sa reduït l’aforament per mesures de seguretat a màxim 100 espectadors, (s’han reduït a 1,5m de distància i cal portar mascareta ). Els espectadors han de ser a l’Auditori com a tard a les 20.15 h. La durada del concert està prevista que sigui de 1 hora aproximadament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.